Grått..

och mörkt har det blivit. Nu är det att träna i mörker. Lite nyttigt att träna på genomsura gräsytor. Jamie tycker inte det är helt ok att sätta ner rumpan i iskallt vatten men vem vill det. Det har faktiskt blivit några träningspass denna veckan. Jamie är pigg och rolig att jobba med. Ett undantag, skulle visa mina kursdeltagare hur en förstagång övning i upplet går till, Jamie sprang ut och hittade föremålet så det var inget större fel på detta MEN sen, ja då händer det som jag  INTE vill visa , han kör sina rundor med föremålet och demonstrerar och till råga på allt fick jag ett he..... att få in honom i bilen igen. Kändes inte så bra. Efter kursen blev det hårdträning i att avlämna föremål, funkade till slut men det är det ju bara Jamie och jag som vet.

Hej svejs

Full...

rulle i flera veckor, inte mycket hund. Har blivit firad och överaskad, har också blivit farmor igen ibland finns det grejer som slår högre än hunderiet. Lite träning har vi hunnit med. Gästade Öhqvistarna under helgen, blev en långpromenad då vi hann med några sökslag. Söndag hade jag kurs så  Jamie och jag hann med lite lydnadsträning. Han sköter sig, apporteringen satt perfekt, hoppet börjar funka, nöjd matte. Hoppas nu det blir en lugnare period så vi kommer igång ordentligt.
Hej svejs

Helgen..

tränades sök. Det var sökläger i Borgvik. Vi (Jamie o jag) försöker nu flytta upp i högstadiet, kraven har blivit större och just nu känns det som vi backar men det känns kul ändå. Har försökt leta efter ny sök-tävling men det verkar som det inte finns någon under hösten på lagomt avstånd, får nog vänta till våren. Vill tacka alla för en trevlig helg och hoppas på nya spännande träningspass.
Hej svejs

RSS 2.0