Världens bästa...

reskompis. Målet va Göteborg. Den här gången åkte vi tåg men eftersom SJ bestämt sig för att jobba på spåret mellan Trollhättan och Göteborg så blev det buss denna sträcka. Trångt, stökigt, varmt.... Jamie tittade lite undrande på mig "ska det verkligen va så här?". Tycker han skötte sig helt otroligt bra. Han låg och sov hela sträckan. Det blev också tid att pussa på både konduktörer, bussförare m.fl. för han är ju så sööööt, han blev igen kallad för "hon" men det rättade vi snabbt. Om några veckor gör vi om denna resa igen för då är det jul.

Hej Svejs

Flitiga...

har vi varit denna helg. Lördag var det distriktmöte i Forshaga. Innan mötet blev det lydnadsträning som funkade riktigt bra. Efter mötet blev det ärtsoppa med tillhörande "dryck". Detta gav sådan energi att det blev sökträning på hemvägen. Vi var två ganka nöjda hundägare som åkte hem efter en SOLIG dag. Söndag REGN IGEN. Åkte till Edsvalla och kollade på AM när hon hjälpte till med en hund som "kan själv", våra hundar fick va lockbeten. Tyckte hon löste detta riktigt bra. Vi blev inbjudna på varmkorv och efterföljande kaffe med dopp. Ny energi som gjorde att vi gick ut i skogen klockan 15.00 och körde "mörker"sök. Spännande att skicka Jamie som gav sig iväg ut i mörkret utan betänkligheter. TROR att det funkade bra, såg ju inte så mycket men figgen hittade han och det är väl det som är meningen. Alltså nöjd med mig själv och Jamie.
Hej svejs

Får...

fick Jamie träffa i söndags. Det är nästan 1 år sedan han "vallade" sist, så när han fick se flocken med får trodde han att det var mat. Tur att dom va i fållan. Efter några försök med långlina så testade vi utan och jag blev väldigt överaskad när Jamie LYSSNADE på mig. Vi åkte hem ganska nöjda och med ytterligare ett mål, vallning är kul. Hur ska vi hinna med allt. Stort tack till Anna och Christer som gav råd och lånade ut sina får. November månad är den gråaste, tråkigaste, längsta m.m. månaden på hela året. Svårt att motivera sig att gå ut på kvällen för att träna men vi får väl sätta ett mål, då måste vi.
Hej svejs


RSS 2.0