Hemma...

igen. Helgen har ägnats åt mina barnbarn i Göteborg. Det har varit kul. Jamie har varit "bortlämnad" igen och har väl inte skött sig helt perfekt. Drar i koppel, rädd för fiskspö m.m., kanske är det trotsperioden?? Vi missade klubbmästerskapet men det blir fler. Grattis till Maria A. Nu är det dags för Falkenberg men efter detta får det nog vara slut på "rännandet". Det ska bli träna, träna, träna....(tror jag)
Hej svejs

Hurra!!!

till oss som fått det gröna kortet. Detta känns otroligt bra. Jag och Jamie fortsätter med träning. Lördag var det sök som funkade bra, lite dåligt tempo och fortfarande olydnad på stigen men dä ordner sig säkert. Tisdag lydnadsträning, Jamie taggad som attan och va duktig ända till vi skulle ge oss, jag avslutade med lek och kastade bollen, gissa!!!!! han räckte lång näsa i 20 minuter. Jag var så arg så det rök, detta har han inte gjort på flera månader. När blir denna lilla pojke vuxen?? Älskar honom ändå.
Hej svejs

Efter semestern..

ska man känna sig utvilad men det gick fort över. Har nu jobbat 1 hel vecka och har svårt att komma in i att gå upp tidigt på morgonen.  Avslutade semestern med en tur till Helsingfors och kan ni tro, där var vädret toppen, en mycket lyckad resa. Den här helgen var det Göteborg för att vara barnvakt. Här blev det också bad och sommarväder. Jamie har blivit lite undanskuffad de sista veckorna, lite dåligt samvete för detta. Har hunnit med lite lydnadsträning och även ett sökpass som blev lyckat trots att det var ett tag sedan vi tränade. Jag hoppas att vi ska komma igång ordentligt med att träna in klass II lydnad och att komma ut på vår första tävling i sök under hösten. Bilder från semestern kommer nog framöver.
Hej svejs


RSS 2.0