Djup snö...

Nu har vi varit aktiva igen. Idag var det sökträning på Sörmon. Fick inbjudan att delta i träning med mix från olika klubbar,det är spännannde med nya figgar, sökrutor och synpunkter. Vi var 11 modiga ekipage som vi delade upp i 2 grupper. Dagen började som vanligt med vallning av rutan, inte lätt!!!! Skare som inte höll, kändes som snödjupet var 2 m på vissa ställen. Snö i kängor, stumpor och det va KALLT. Vårt sökpass är jag både nöjd och missnöjd med. Jamie har fortfarande problem med att lyssna, nosandet på stigen är inte lätt att bryta. Sökslagen är jag nöjd med och han hittar sina figgar så det är väl bara att jobba vidare med de de delar som inte funkar.
Efter utfört sökpass blev det korvgrillning i SOLEN mmmmmmm....
Tackar alla för en trevlig sökdag

Bilder från Sälen och hemma!

Här kommer dom, bilderna alltså:

Vad gör jag här?
Är detta Sälen, fattar ingenting...
Är detta Sälen, fattar ingenting...

En tjejkompis!
Denna skönheten heter Wendy.
Denna skönheten heter Wendy...

Hm, är detta kul?
Har nu åkt 5 km...
Har nu åkt 5 km...

Mattes tjejkompisar!
Dom har visst pyjamasparty eller är vi på psykakuten?
Dom har visst pyjamasparty eller är vi på psykakuten...

Afterski!
Hoppsan hur det kan gå...
Hoppsan hur det kan gå...

Nu hemma!
Fortfarande mycket snö, några andra skönheter vid min sida...
Fortfarande mycket snö, några andra skönheter vid min sida...

Full fart!
Det är kul att man är hund...
Det är kul att man är hund...

Idag tyckte matte att det skulle tränas lite lydnad. Det var, inte så kul eftersom det är roligare att springa och busa.

Det var det.!

Hundspråk!

Nu är vi tillbaka. Matte jättetrött efter en vecka i Sälen. Därför tar jag, Jamie, på mig ansvaret att sköta bloggen. Berättar först lite om våra eskapader i ett snörikt landskap. Öhhhh, har dragit runt matte några mil på skidor eller var det kanske tvärsom? Tror inte hon var så nöjd med mig. Brukar vara ute och jogga tillsammans och då gäller det att springa och dra men här kom det in nya kommandon, SAKTA och HÖGER. Vad menas med det? Fick henne på fall minst två gånger, känner mig rätt nöjd.

Vill passa på att berätta vad matte och jag har för mål. Vårt största intresse är sök. Tycker att jag förstår ibland vad matte menar. Tränar också ganska mycket lydnad och där är matte mer än nöjd. Matte hoppas att vi kommer ut och tävlar tillsammans (HJÄLP). Men allra viktigast är att hon och jag har det mysigt och trivs tillsammans.

Nu orkar inte jag heller skriva, tassarna brinner. Lovar spännande foton från Sälen inom kort.

Bra så?

RSS 2.0